Matsedel

 

Vecka 21

 

Omfattar dagarna 20 maj till 24 maj

 

Måndag      Stekta köttbullar med kokt potatis och grönsaker o sås

Tisdag        Fläskgryta med grytrotsaker serveras med kokt ris

Onsdag      Grönsakssoppa med vårprimörer mjukt bröd och pålägg

Torsdag     Pasta med ost och baconsås och tomatsalsa

Fredag       Fiskburgare med bröd och tillbehör samt klyftpotatis

 

Vecka 22

 

 

Omfattar dagarna 27 maj till 31 maj

Måndag      Stekt slantad Falukorv potatis grönsaker och senapsås

Tisdag        Kycklinggryta med curry serveras med kokt ris

Onsdag      Änglasoppa = redd grön ärtsoppa mjukt bröd o pålägg

Torsdag     Kristi Himmelfärdsdag lovdag

Fredag       Lovdag och planeringsdag ingen lunch

 

 

Varje dag erbjuds salladsbord, smör, bröd och mjölk

 

 

 

Välkomna till Köket och matsalen i Dunker

Önskar Lennart ´Peson` Pettersson

0157 22001