Matsedel

Vecka 6
Omfattar dagarna 3 februari till 7 februari

Måndag Kokt Wienerkorv med potatismos och Bostongurka
Tisdag Gryta på lårkycklingfilé serveras med kokt ris
Onsdag Tacco soppa med vitkål serveras med mjukt bröd och pålägg
Torsdag Makaronipudding med skinka och korv ketchup
Fredag Panerad fisk olika sorter kokt potatis grönsaker och sås

Vecka 7
Omfattar dagarna 10 februari till 14 februari

Måndag Krögarens köttbullar med eurogrönsaker potatis och brunsås
Tisdag Chili con Carne med vita bönor serveras med kokt ris
Onsdag Gul ärtsoppa med eller utan fläsk mjukt bröd och pålägg
Torsdag Pasta med ost och skinksås och varm tomatsås
Fredag Fiskburgare med tillbehör serveras med klyftpotatis

 

 

 

Välkomna till Köket och matsalen i Dunker

Önskar Lennart ´Peson` Pettersson

0157 22001