Matsedel

Vecka 41

 

Omfattar dagarna 11 oktober till 15 oktober

Måndag      Slantad Falukorv med kokt potatis grönsaker o vitsås

Tisdag        Höstgryta med rotsaker och nötkött kokt ris    

Onsdag      Gulaschsoppa med vegfärs serveras med mjukt bröd o pålägg 

Torsdag     Pasta alla Carbonara med tomat och rödlökssalsa

Fredag       Sprödbakad fisk med kota grönsaker potatis och sås

 

Vecka 42

Omfattar dagarna 18 oktober till 22 oktober

 

Måndag      Grekiska färsbiffar med kokt potatis grönsaker och sås

Tisdagar     Stinsens fläskgryta med höstens rotsaker kokt ris

Onsdag      Fisksoppa med lax sej o torsk med mjukt bröd och pålägg

Torsdag     Makaronipudding med skinka och korv serveras med ketchup

Fredag       Fiskfiléfrilett med kokt potatis grönsaker och räksås

 

 

Varje dag erbjuds salladsbord, smör, bröd och mjölk

 

 

Välkomna till köket och matsalen i Dunker

önskar Lennart ”Peson” Pettersson

0157-22001